Typisch Bourgondische Chardonnay. Heldergeel van kleur en complex in geur en smaak. Een waterval aan fruit, bloemen en met een mooie, verfijnde mineraliteit. Krachtig en goed in balans met de delicate zuren. Na enkele jaren ouderen verschijnen ook aroma’s van honing, gekonfijte peren, hazelnoot en amandel. Deze wijn heeft een onvergetelijke, intense lange afdronk. Een wijn om te serveren bij een uitgebreide lunch of een feestelijk diner. Je likt je vingers af wanneer je hem schenkt bij een stukje zeeduivel met garnalen in roomsaus, coquilles Saint-Jacques in bijvoorbeeld een citroenroomsaus, gekookte kreeft met citroenmayonaise, risotto met schelpdieren, maar ook bij milde, zachte kazen, zoals Brillat Savarin. Tip: Dit is ook absoluut een wijn om puur even een slok van te nemen en zo je smaakpapillen optimaal te verwennen. International Wine Challenge, 2015 - Commended (2013) Perswijn Magazine, mei/juni 2015 - 4 sterren (2013) International Wine Challenge, 2015: Commended (2013)